Husbil och husvagnssäljare

Nyheter - 12 februari 2019

Husbil och husvagnssäljare 

Vi expanderar och söker en husbils och husvagnssäljare.  Du kommer att bli en viktig kugge i vår framtid med din erfarenhet och goda humör.

Som husbilssäljare på vår anläggning i Upplands Väsby kommer du att jobba med försäljning av nya husbilar av märkena HYMER, Carado och Eriba husvagnar, samt begagnade husbilar och husvagnar av samtliga varumärken. Du deltar i hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kunden, till leverans av fordonet och uppföljning av kunden. Din kundgrupp består av besökande kunder i våra utställningshallar samt inkommande förfrågningar via hemsida, email och telefon. Din arbetsdag kommer vara innehållsrik och växlande, både i tid och i arbetsuppgifter. Du är också en viktig kugge i processen för att våra kunder bemöts och omhändertas på ett kundorienterat och säljande sätt, då du är vårt företags ansikte utåt. Du deltar också i att bilar, utställningshallen och butiken hålls i ett säljande skick.

Du är ansvarsfull, stresstålig och älskar försäljning. Du uppskattar att lösa uppkomna situationer, tar egna initiativ, trivs med ansvar, samtidigt som du är en prestigelös lagspelare.

Du får jobba i en starkt växande framtidsbransch, och som säljare av husbilar och husvagnar, säljer du en upplevelse av frihet på hjul samt en teknisk avancerad produkt.

 Heltidsarbete där arbetstiden kommer att schemaläggas, viss tid av den kommer att vara helger. Vår högsäsong är hektisk och arbetsam men rolig. Lågsäsongen (nov- feb) är mycket av en planeringstid och förberedelse för högsäsongen.

Skicka din ansökan till: peter@hansencaravan.se  (Intervjuer sker löpande)

Hitta till oss

  • Vallentunavägen 401, 194 92 Upplands Väsby

Öppettider

Måndag-Fredag 10.00-17.00
Lördag 11.00-14.00
Söndag Stängt