Carado- Äventyrshusbilen

 

Carado ingår i Erwin HYMER Group och är koncernens instegsmärke. Med fokus på kvalité och funktion har de husbilsmodeller som passar det ensamma paret, de som tar med sig barn/barnbarnen eller familjebilar för stora familjer.

Carado – helt enkelt välkonstruerad

I Neustadt i den tyska delstaten Sachsen, här, inte långt från Dresden, ligger den moderna produktionsanläggningen Capron. Det är här som Carados husbilar blir till. Våra erfarna medarbetare bidrar med hela sin erfarenhet och allt sitt kunnande under utvecklingen och tillverkningen av våra högkvalitativa fordon.

Vi har alltid lagt stor vikt vid särskilt hög kvalitet och hög funktionalitet. Målet är ju att du ska kunna njuta av semestern i din Carado utan ett bekymmer i världen. Därför genomgår våra husbilar en mängd kvalitetskontroller på vägen från grundfordon till komfortabel lägenhet på fyra hjul.

Hur det går till? Fordonen monteras på en av de båda produktionslinjerna som är flera hundra meter långa. Våra fordons sidoväggar och tak tillverkas i egna avdelningar, där ytterhöljet, tätningsmaterialen och den invändiga dekoren limmas ihop med varandra, pressas och konturfräses. Även de möbeldelar som behövs tillverkas på fabriksområdet. De levereras direkt till monteringslinjerna. Här arbetar karosseribyggare, fordonsmekaniker, snickare, elektriker, installatörer, logistikexperter och ingenjörer. Inom varje områden ansvarar motiverade experter för att våra stränga kvalitetskrav uppfylls hela tiden.

Tillverkningen av husbilarna utförs med högeffektiva tillverkningsmetoder och ett särskilt logistikkoncept som ger hög flexibilitet och låga kostnader, som i sin tur påverkar fordonspriserna positivt. På områdena utveckling, service och inköp kan vi dessutom dra nytta av årtionden av erfarenhet och värdefulla synergier inom ERWIN HYMER GROUP. Allt detta leder till ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda, vilket främst är till fördel för dig.

 

Husbilsfabriken Capron

 

Vår fabrik grundades 2005 i Neustadt i Sachsen. Sedan 2006 har tusentals Carado-husbilar lämnat produktionslinjerna varje år. ERWIN HYMER GROUP har under de gångna åren byggt ut anläggningen till ett modernt kompetenscentrum och flyttade fler partnerföretag och leverantörer till fabrikens omedelbara närhet. Tack vare det kan vi hela tiden fortsätta att optimera våra processer.

Kontakta oss för ett affärsförslag på en ny Carado

Läs om alla Carado husbilsmodeller i länken nedan:

Hitta till oss

  • Vallentunavägen 401, 194 92 Upplands Väsby

Öppettider

Måndag-Fredag 10.00-17.00
Lördag 11.00-14.00
Söndag Stängt