Hymer husbilar

Hymer- den perfekta vinterhusbilen

 

Teknik och innovation – Upplev innovativa egenskaper

HYMER har sedan husbilarnas begynnelse, för 60 år sedan, varit marknadsledande och pionjären i branschen. Ingen annat husbilsmärke har sådan tradition, kunskap, säkerhetstänk eller moderna lösningar som HYMER. Mobilt resande är mer än bara ett sätt att semestra – det är ren passion. HYMER husbilar håller alltid högsta klass. Förvänta dig hög komfort massor av utrustning och ett högt andrahandsvärde.Vårt mål är att alltid utmärka oss och skapa nya standarder inom alla områden. Därför arbetar vi alltid med ny teknik och intelligenta lösningar.”Made in Germany“ är för oss både plikt och drivkraft. Det bevisar inte minst de många utmärkelserna och priserna som vi genom åren erhållit för våra innovationer och husbilar

HYMER – Kvalitet, komfort och kult sedan 1957

HYMER husbilar står för unika fritids- och semesterupplevelser. Vi har den perfekta husbilen för alla behov från praktisk camper van till husbil i premiumklassen. Utöver detta erbjuder vi skräddarsydda originaltillbehör, omfattande service och ett finmaskigt nät av kompetenta servicepartner och återförsäljare i hela Europa.

Kundnöjdhet

Redan för andra gången i rad har HYMER tilldelats utmärkelsen ”Märkeschampion 2020”  av ”König Kunde Awards“. Resultatet kommer från en läsarundersökning om kundnöjdhet som genomfördes av Reisemobil International.

 

Våra modeller för dina unika reseupplevelser

Hos HYMER hittar du alltid den husbil som passar dina önskemål perfekt – från den lilla kompakta campingbilen till den lyxiga premiummodellen i generösa mått. Vi tar dina resedrömmar ut på vägen. Upptäcka alla våra modellserier i denna översikt.

Kontakta oss för ett affärsförslag på en ny Hymer husbil

 

 

Läs mer i länken nedan om alla Hymers modeller!

 

Hitta till oss

  • Vallentunavägen 401, 194 92 Upplands Väsby

Öppettider

Måndag-Fredag 10.00-17.00
Lördag 11.00-14.00
Söndag Stängt